al contingut a la navegació Informació de contacte

Festival de Novel·la Històrica: Tírvia Històrica

DIVENDRES 03 MAIG 2024

Tírvia Històrica és una proposta cultural de l’Ajuntament de Tírvia, amb el recolzament l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI).

Tírvia Històrica és un festival cultural i literari al voltant de la literatura de gènere històric, que compta amb moltes persones afeccionades.

Es pretén en un marc històric únic, com és la vila de Tírvia, entretenir i fer gaudir als visitants i als afeccionats/des del gènere, apropant autors/es de referència i generant sinèrgies amb el territori. Com l’Institut Hug Roger III, la Biblioteca municipal de Sort, la botiga llibreria de Llavorsí Les Aigües, l’editorial Bresca, La Comella de Tírvia, el Restaurant Nadalet, Cims Beer, etc…

Tírvia Històrica neix amb la voluntat de convertir-se en un festival de referència a l’Alt Pirineu i a la resta del país.

Conjuntament amb l’Ajuntament de Farrera i el Festival Farrera Negra, l’Ajuntament de Tírvia amb el Festival Tírvia Històrica cerca posicionar aquesta contrada del Pallars, la Coma de Burg, com una destinació cultural de referència, amb vocació de sumar més aficionats/des a la lectura i a la història a través de la literatura, el teatre, el cinema, els jocs i el treball a les aules.

> Web oficial

Fitxers adjunts